Over ons

Geen tijd en kennis over online marketing? Maar je wilt er wel meer tijd aanbesteden? Ik help ondernemers met online marketing, zodat  zij zich kunnen focussen op hun core business. 

Waarom wil ik ondernemers helpen?

Helaas ontbreekt het veel ondernemers aan de tijd en kennis voor online marketing. Ik bied mijn hulp aan om deze ondernemers te ondersteunen bij het opzetten of uitbreiden van hun online marketing. Hierdoor krijgt hun product de aandacht die het verdient, wat hen in staat stelt om verder te groeien.
 

Mijn geschiedenis

Verder ben ik als (Gert-Jan Verweij) gestart als Zzp’er. Ik heb de opleiding HBO bedrijfskunde gedaan. In deze studiejaren liep ik vanaf leerjaar 2 al stage en vervolgens elk jaar. Tijdens mijn stages kwam ik in aanraking met HubSpot en het gedachtegoed van Inbound marketing. Dit inspireerde mij. Waarom? 

Het gaat om kennisdelen met de (potentiële) klant, om deze verder te helpen. Volgens mij gaat verkopen om relaties. En de relatie met de klant begint online. Dat trok mij en vervolgens ben ik bij een aantal bedrijven (Alfagroup | Brandbeveiliging, Mprise | software, ErfGoed | tuinbouw) aan de slag gegaan. Hier deed ik veel ervaring op. Ik was vaak alleen verantwoordelijk voor de marketing en moest daardoor alles zelf doen. Dit zorgt ervoor dat ik met veel marketingactiviteiten ervaring heb. 

 

 

 

 

Wie ben ik als persoon?

Ik ben een doener. Vandaar de naam: We do it Marketing. Ik analyseer snel wat er moet gebeuren en ga vervolgens aan de slag. In dat proces krijg ik allerlei ideeën en word ik erg enthousiast. Hierdoor lukt het mij makkelijk om concepten door te vertalen naar de praktijk en dat vervolgens tot een mooi eindresultaat te leiden.

Verder zet ik mij in als vrijwilliger van de kerk en ben ik twee jaar bestuurslid voor de SGPJ geweest. Hierin was ik verantwoordelijk voor de sponsoring en activiteiten.

 

 

 

1637651582531

 

Over We do it Marketing

Veel gepassioneerde ondernemers zijn helaas nog relatief onbekend. Dit zou eigenlijk niet zo moeten zijn, gezien het feit dat hun producten/diensten de wereld mooier, beter of gemakkelijker maken. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk voor mij, en daarom wil ik hen graag (met We do it Marketing) helpen hun producten/diensten via online marketingkanalen onder de aandacht te brengen. Op die manier kunnen zij een grotere impact maken.

Op dit moment werk ik nog alleen als ZZP'er. Richting de toekomst toe is mijn wens om mensen aan te nemen, zodat er nog meer ondernemers geholpen kunnen worden. 

Omdat marketing redelijk breed is, werk ik samen met allerlei partners. Afhankelijk van hun behoefte. Hiervoor gebruik ik het StoryBrand netwerk en andere partners die ik heb leren kennen.

 

42204795_1445291625614439_5181109939262717952_n-360x240

Van jongs af aan ben ik iemand die van reizen hou. In mijn studietijd ging ik regelmatig 6 weken (in de zomervakantie) in het buitenland werken. Deze foto hierboven is in Ethiopië genomen. Ik geniet ervan om te leren van andere culturen en deze ervaringen neem ik ook weer mee in mijn werk.

98310551_2009439769199619_1459766372098637824_n-360x240

Out of the box denken. Dat moesten we allemaal tijdens corona. Ik ook. Doordat ik tijdens corona getrouwd ben, kon ik niet op vakantie, met als gevolg dat we in de huiskamer gingen kamperen. Zo moeten we wat mij betreft ook naar marketing kijken.  

37055940_1372949252848677_8938517526472556544_n
-

Zijn dit ook jouw uitdagingen?

  • Je komt nauwelijks aan marketing toe?
  • Is jouw wens om meer leads via online marketing te krijgen?
  • Je wilt een heldere boodschap die potentiële klanten aanspreekt, maar je weet niet hoe.
  • De website/social media moet nodig bijgewerkt worden.
  • Er is niemand die nu de verantwoordelijkheid neemt en jij hebt het te druk. 

Je bent te druk voor online marketing

Je mist de tijd voor online marketing

Je hebt geen kennis over online marketing

Klanten die u zijn voorgegaan

ErfGoed
digi process
Doorn
Talenting
Adullam
BCRO

Wacht niet langer met online marketing!

Als ondernemer wil je impact maken met je product/dienst, zodat je verder kunt groeien. Om dit te kunnen, heb je goede online marketing nodig.

Helaas heb je op dit moment niet de tijd en kennis om hier de juiste aandacht aan te geven. Andere ondernemers hoor je successen boeken online en dat wil jij ook. Je baalt ervan dat je het telkens voor je uitschuift. Jouw product/dienst gaat mensen helpen en verdient daarom aandacht te krijgen.

Ik herken jouw uitdaging bij andere ondernemers. Daarom help ik ondernemers die passie hebben voor hun product/dienst met praktische online marketing om meer online aandacht voor hun product/dienst te krijgen. Met 7 jaar ervaring in online marketing en verschillende certificaten kan ik hen ook verder helpen.

 

Dit is hoe ik dat doe:

  1. Plan een gesprek.
  2. We maken een praktisch plan.
  3. We boeken samen succes bij de uitvoering van het plan.

Dus wacht niet langer met online marketing, want je benut nu niet de potentie die jouw product/dienst heeft. Geniet van de resultaten die online marketing biedt. Jij kunt je focussen op je core-business, en ik zorg ervoor dat jouw product/dienst de aandacht krijgt die het verdient.