Diensten

Leadgeneratie op maat voor mkb-ondernemers

Geen tijd voor leadgeneratie

Je wilt groeien, maar je bent vooral druk met je core-business. Je voelt dat (online/offline) marketing belangrijk is. Andere zakelijke partners vertellen dat zij hun leads online krijgen. En u wilt dit ook. Alleen op welke manier? En marketing kost eigenlijk te veel tijd. Herkent u dit gevoel en wilt u op zoek naar een oplossing?

Angry crazy modern designer in glasses with beard yelling and crumpling paper on his workplace
business chart in orange isolated over a white background

Hoe kan ik u helpen?

Geen enkele situatie is hetzelfde. Je doelgroep, product en boodschap verschillen van die van andere ondernemers. Als marketeers moeten we eerst de basis op orde brengen.

Vervolgens hebben we een toolbox met mogelijkheden om de aandacht van mensen te trekken. Denk aan betaalde opties op sociale media en Google AdWords, maar ook aan onbetaalde middelen zoals SEO (vindbaarheid via Google), sociale media berichten, e-mailmarketing en andere kanalen.

Ik ben een generalist en kan je op elk gebied helpen. Stel dat we tot de conclusie komen dat je een specialist nodig hebt op een specifiek gebied? Dan heb ik een netwerk, zodat je met de juiste specialist kunt samenwerken. Eventueel kan ik ervoor zorgen dat alles geregeld wordt, zodat jij je kunt focussen op de core-business.

Benieuwd naar de prijs? Ook dat is afhankelijk van de situatie, maar ik heb hier een aantal voorbeelden. Maak eens vrijblijvend kennis.

Klanten die u zijn voorgegaan

ErfGoed
digi process
Doorn
Talenting
Adullam
BCRO