Diensten

Aandacht voor jouw online marketing met een praktische aanpak

Als ondernemer heb je verschillende marketingvraagstukken. Door dit uit te besteden, kun je je focussen op de core-business. En misschien herken je een bepaalde onzekerheid op marketinggebied. Wat moet ik doen om zichtbaar te zijn en gevonden te worden? Ik help ondernemers graag met dit soort vraagstukken. Dit doe ik met het bewezen framework van StoryBrand. Hiermee krijg je een heldere boodschap, een krachtige aanpak om uiteindelijk meer leads via de website te ontvangen. 
 
Hieronder staan mijn diensten, maar ik denk graag met jou mee als jouw situatie net anders is. Dit zijn de diensten die ik hieronder beschrijf.
1. Heldere boodschap formuleren
2. Doelgroep & Onderzoek
3. Leadgeneratie via de website
4. Leadgeneratie met marketingcampagnes
5. Maandelijkse ondersteuning
 
 

 

Heldere boodschap formuleren

Als ondernemer heb je vaak veel ideeën. En om al die ideeën kort samen te vatten is lastig. Daarom zie je op de meeste websites heel veel ideeën beschreven. Dit leidt tot verwarring voor de bezoeker waardoor ze sneller afhaken. Herken je deze uitdaging? Dan kost het je iedere week leads. Ga daarom samen met mij aan de slag met een heldere boodschap, zodat jouw website straks leads gaat generen.

 

SB_Boek_Framework-1024x472
hand drawn texture globe with social media diagram on laptop computer as internet concept

Doelgroep & Onderzoek

Bij het formuleren van je boodschap is het ook belangrijk om rekening te houden met de doelgroep. Voor online marketingcampagnes is het zelfs nodig om nog dieper te gaan, omdat je de vragen van je doelgroep moet beantwoorden. Daarom ga ik graag in gesprek met je salesafdeling en met een aantal klanten om het profiel van je doelgroep in kaart te brengen. Welke vragen hebben zij op welk moment in de sales funnel?

 

 

Leadgeneratie via de website

Je wil groeien en de website moet daar een bijdrage aan leveren. Maar hoe? Misschien heb je deze vraag al lang en stel je de zoektocht naar een antwoord telkens uit. Ik geloof dat innovatieve ideeën en producten een podium verdienen. En daarom help ik ondernemers om de website aan te passen, zodat het meer leads gaat genereren. 

 

 

business chart in orange isolated over a white background
infographic-2944842_1280

Leadgeneratie met marketingcampagnes

Marketingcampagnes kunnen verschillende doelen hebben. De belangrijkste is vaak meer zichtbaarheid, zodat er meer leads binnenkomen. Ik help ondernemers de marketingcampagnes te bouwen om zo de funnel te vullen. Op basis van een heldere boodschap. Het resultaat wordt een funnel die gevuld wordt met warme leads. 

 

 

Maandelijkse ondersteuning (en/of sparren)

Niet elke ondernemer vindt het leuk of heeft tijd voor marketing. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van social media berichten, website bijhouden, Google Ads, SEO of e-mails versturen. Ik help u dit graag up-to-date houden. Op basis van een heldere boodschap.

 

 

1637651582531
-

Zijn dit ook jouw uitdagingen?

  • Je komt nauwelijks aan marketing toe?
  • Is jouw wens om meer leads via online marketing te krijgen?
  • Je wilt een heldere boodschap die potentiële klanten aanspreekt, maar je weet niet hoe.
  • De website/social media moet nodig bijgewerkt worden.
  • Er is niemand die nu de verantwoordelijkheid neemt en jij hebt het te druk. 

Je bent te druk voor online marketing

Je mist de tijd voor online marketing

Je hebt geen kennis over online marketing

Klanten die u zijn voorgegaan

ErfGoed
digi process
Doorn
Talenting
Adullam
BCRO

Wacht niet langer met online marketing!

Als ondernemer wil je impact maken met je product/dienst. Om dit te kunnen, heb je goede online marketing nodig.

Helaas heb je op dit moment niet de tijd en kennis om hier de juiste aandacht aan te geven. Andere ondernemers hoor je successen boeken online en dat wil jij ook. Je baalt ervan dat je het telkens voor je uitschuift. Jouw product/dienst gaat mensen helpen en verdient daarom aandacht te krijgen.

Ik herken jouw uitdaging bij andere ondernemers. Daarom help ik ondernemers die passie hebben voor hun product/dienst met praktische online marketing om meer online aandacht voor hun product/dienst te krijgen. Met 7 jaar ervaring in online marketing en verschillende certificaten kan ik hen ook verder helpen.

 

Dit is hoe ik dat doe:

  1. Plan een gesprek.
  2. We maken een praktisch plan.
  3. We boeken samen succes bij de uitvoering van het plan.

Dus wacht niet langer met online marketing, want je benut nu niet de potentie die jouw product/dienst heeft. Geniet van de resultaten die online marketing biedt. Jij kunt je focussen op je core-business, en ik zorg ervoor dat jouw product/dienst de aandacht krijgt die het verdient.