'Gert-Jan beweegt mee met ons bedrijf' Simon Doorn

'Gert-Jan Verweij beweegt mee met ons bedrijf' Simon Doorn
  • oktober 23, 2023

Hij heeft veel ideeën, maar de tijd om het uit te werken ontbreekt, vertelt Simon Doorn. Sinds hij in april 2023 de hulp van Gert-Jan inschakelde, zijn echter inmiddels al verschillende ideeën gerealiseerd. Twee websites (Doorn Automatisering & Digi-Process) werden vernieuwd en er wordt gewerkt aan vacatureteksten en een social media campagne. Doorn: „Gert-Jan heeft de juiste kennis en kunde om ons te begeleiden op het gebied van marketing.”

Via LinkedIn kwam Doorn in contact met Gert-Jan. „Ik zocht een marketing ZZP’er die ons kon helpen met onze marketing en kwam bij Gert-Jan uit. Met hem had ik al vrij snel het gevoel op dezelfde golflengte te zitten.
In het begin zaten we vrij intensief aan tafel. We zetten de missie en visie op papier en dachten een communicatiestrategie uit. Daarbij hielden we oog voor onze twee doelgroepen: de bestaande klanten en de nieuwe klanten.”

Eén verhaal in communicatie 

De twee bedrijven die Doorn onder zijn leiding heeft, een automatiserings- en softwarebedrijf, kregen een vernieuwde website. „Er kwamen heel veel positieve reacties op. De communicatie-uitingen zoals de website en visitekaartjes zijn voor ons heel belangrijk. We hebben geen winkel waar onze klant naar toe komt. Wij gaan de meeste tijd bij de klant langs. 
We ontdekten dat het belangrijk is om dan hetzelfde uit te stralen als in onze communicatie. Sta je op de website in driedelig pak en kom je op locatie in een spijkerbroek aan, dan gaat het mis. We proberen één verhaal naar de klant te laten brengen.”

Ook aandacht voor lange termijn

Ook voor de lange termijn zijn ideeën uitgezet, zoals het opzetten van een periodieke nieuwsbrief. „Het idee is dat Gert-Jan voor langere tijd aan ons bedrijf verbonden blijft. Hij kent het reilen en zeilen van onze organisatie. 
Ik denk dat het helpt dat wij beiden een christelijke identiteit hebben. Qua normen en waarden hebben we hetzelfde vertrekpunt. Dat maakt het makkelijker om na te denken over de manier waarop we willen communiceren.”

Meebewegen met de ondernemer

Wat Doorn vooral waardeert aan de samenwerking met Gert-Jan is dat de marketeer meebeweegt in zijn bedrijf. „We hebben het druk en moeten soms prioriteiten stellen. Gert-Jan moet daardoor weleens langer wachten op een antwoord, maar dat accepteert hij. Hij houdt rekening met de ondernemer. Ik ben blij dat ik hem heb leren kennen.”

Tekst: UNIECK communicatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog Post

Related Articles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Begin met online marketing voor jouw mkb bedrijf | 10 stappen

juli 19, 2023
Je bent waarschijnlijk overtuigd van de kracht van online marketing en wilt ermee aan de slag. Maar hoe zet je online...

Weinig budget? Maar toch online zichtbaar als B2B ondernemer! [10 tips]

mei 2, 2023
Als B2B-ondernemer wil je online zichtbaar zijn. Maar je hebt een beperkt budget. Is het wel mogelijk om genoeg...

Hoe word ik als mkb-ondernemer zichtbaar bij mijn doelgroep?

september 5, 2023
Je bent een ondernemer met een duidelijke ambitie: groeien met je bedrijf. Het is een uitdaging om precies te bepalen...
Blog Post CTA

H2 Heading Module

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.